Delfinaariosta alkoi meidän matka! Kello oli sopivasti sen verrän että ensimmäiseksi käytiin akvariossa katsomassa isoja kaloja ja sitten mentiin DELFINAARIOON voi ihaanuus kuinka söpöjä ne ovat!!!

veera.jpgVeera, s. 1978

Veera, Eevertin emo, on delfiinilauman tomera johtaja ja nauttiikin sooloilusta. Se esittää toisinaan hoitajia kuuntelematta omia lempitehtäviään, mutta ottaa reippaasti osaa myös joukon yhteisiin suorituksiin. Veera on vaaleahko ja lyhyin Särkänniemen delfiineistä.

valiviiva.gif

delfi.jpgDelfi, s. 1980

Delfi on Särkänniemen delfinaarion vanhin uros. Delfi on oikea voimanpesä ja se harjoitteleekin mielellään hyppyjä. Delfi nauttii myös vauhdikkaista tehtävistä ja uinnista hoitajien kanssa. Delfin ulkoisissa piirteissä kiinnittävät huomiota sopusuhtaisuus ja kauniit silmät. Vasemmassa kyljessä Delfillä on tumma, pitkänmuotoinen laikku.

valiviiva.gif

nasi.jpgNäsi, s. 1979

Näsi on elokuussa -93 syntyneen Leevi-delfiinin emo. Näsi on omaksunut ahkeruutensa ansiosta ehkä eniten uusia asioita koko laumasta. Luonteeltaan Näsi on rauhallinen. Se poseeraa poikkeuksellisen innokkaasti kameroiden edessä, ja mikä ettei - se on pitkä, hoikka ja sulavalinjainen kuten valokuvamallin pitääkin. Erityistuntomerkkeinä oikeassa kyljessä on 2 tummaa läiskää, jotka ovat syntymämerkkejä.

valiviiva.gif

d_leevi_2.jpgLeevi, synt. 1993

Näsin ja Delfin poikanen, Leevi, syntyi 18.8.1993. Syntyessään Leevi oli 128-senttinen ja painoi 20 kiloa.

Leevi matki jo hyvin pienenä emoaan eri tehtävissä. Nyt Leevi on saavuttanut niin ulkoisissa mitoissa kuin taidoissakin muut aikuiset delfiinit. Luonteeltaan vilkas ja oppivainen delfiininuorukainen erottuu muista lauman jäsenistä mm. selkeämmän kaksijakoisen värityksensä ansiosta.

valiviiva.gif

Tämä syntynyt juuri silloin kun Carl!

eevertti.jpgEevertti, s. 1996

Eevertti syntyi 9.9.1996. Veeran ja Delfin pirteä poika on lauman kuopus. Se on ollut syntymästään saakka hyvin vilkas, tomera ja omatoiminen delfiini. Syntyessään Eevertti painoi noin 18 kiloa ja oli noin

736830.jpg

                       

736833.jpg

736834.jpg

736835.jpg

737700.jpg

d_nauru_3.jpgd_kurkkaus_7.jpg

d_delfi4.jpg